Doneren

Paula Foundation werkt op vrijwillige, niet-religieuze, niet-politieke basis en heeft geen winstoogmerk.

Het runnen van de stichting is 100% vrijwilligerswerk, ook de inzet van de key-sisters. Vaak geven mensen bedragen tussen de vijftien en vijftig euro/dollar. Maar alle donaties, groter en kleiner, zijn méér dan welkom. Dankzij jullie duurzame bijdrage is de langere termijn ook gewaarborgd.

Onderstaande bankgegevens kun je gebruiken om een donatie over te maken.

Dank je wel voor je bijdrage aan de Paula Foundation.
Namens alle vrouwen die jouw hulp kregen, Lidwien, Marja, Susanne van Lieshout

De kracht van geldtransfers

Kleine geldtransfers werken goed. Dankzij internetbetalingen en overboekingen via mobiele telefoons kan contant geld nu relatief snel en goedkoop op de plaats van bestemming komen. Ook op moeilijk bereikbare, landelijke en afgelegen plaatsen. Voor veel vrouwen is dat beetje extra geld een enorme steun.

Hoe gaan ze het geld gebruiken?

Dat hangt af van hun behoefte, we willen niet voorschrijven hoe ze het geld moet besteden. Bijvoorbeeld voor schoolgeld, schoolboeken en uniformen, een broodnodige dakreparatie, geld om naar een begrafenis te reizen. Geld dat niet terugbetaald hoeft te worden en niet langs ellenlange procedures hoeft te gaan. Een beetje zoals je eigen zus je om een gunst zou vragen.

En de kosten?

Per donatie wordt ongeveer twee euro ingehouden voor bank- en overschrijvingskosten. De rest komt zonder omwegen bij aanvrager terecht.